Üzleteink

Üzleteink

Kecskeméti LámpaStúdió

Kecskeméti üzletünk 1991 óta üzemel. 2001 augusztusában kialakíthattuk új bemutatótermünket a Jókai u. 16 szám alatt. Az üzlet jól megközelíthető, Budapestről a Kecskemét központjába bevezető út-utca jobb oldalán, többnyire kielégítő parkolási lehetőségekkel. Az egyedi és exkluzív termékeket igyekszünk megfelelő környezetben, magas színvonalú kiszolgálás mellett bemutatni.

Ezzel az üzletünkkel mindig is egy “Bázis-Stúdió”-t igyekeztünk létrehozni, ahol kolléganőink, kollégáink segítségével mindenki megkeresheti, ill. megtalálhatja a számára legkedvezőbb, legjobban tetszőbb, világítástechnikailag legmegfelelőbb fénytechnikai megoldást. Továbbra is várjuk Építész, Belsőépítész kollégák megkeresését, hogy együtt-gondolkozva oldhassunk meg szebbnél szebb feladatokat.
A legfontosabb, hogy az készüljön el, amit a tervező megálmodott, és a kivitelezéskor ne kelljen kompromisszumokat kötni.

A gyártással való szoros kapcsolattartás, a vevői igényekre való nagyfokú odafigyelés a biztosíték arra, hogy Önök teljes megelégedésére szolgáljunk. Ne feledjék, a bemutatott termékek az egyedi igények szerint – természetesen a technikai és szabványossági megoldhatóságok keretein belül – igény szerint variálhatók, mind azok méretét, teljesítményét, fényforrását, színét, stb. tekintve.

Üzletünkben megtalálhatók saját gyártású termékeink mellett más magas színvonalat képviselő külföldi gyártók lámpatestei is.

Elérhetőségünk:

Címünk: 6000 Kecskemét, Jókai u.16.
Telefonok: 036-76/508-564,
Telefon és Fax: 036-76/485-610;  -76/325-279
E-mail: micro.licht.lampastudio@gmail.com,
direktor@microlicht.hu
eva.kovacsne@microlicht.hu,
kecskemet@microlicht.hu

Budapesti LámpaStúdió

Budapesti üzletünket 2003 szeptemberében nyitottuk meg vásárlóink felé. Az eddigiekhez hasonlóan, Cégünk arculatát megőrizve alakítottuk ki bemutatóterünket a – VII. ker. Dózsa György út 40. szám alatt. Kollégáink itt is kellő szakértelemmel állnak rendelkezésre. Szintén várjuk további Építész és Belsőépítész kollégák megkeresését, hogy megismerhessék Cégünket, munkánkat.

Elsődleges célunk, hogy a belső terek a tervezett világítótesttel együtt mindinkább az Ő elképzeléseiknek megfelelően valósuljanak meg. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő világítótest ma már nagyban kiemelheti a belsőépítészet mondanivalóját, lényegét.A helységekben szükséges és elégséges megvilágítási szint megtervezését, a lámpatestek technikai kialakítását, a megfelelő műszaki tartalmat mi biztosítjuk.

Ne feledjék, a bemutatott termékek az egyedi igények szerint – természetesen a technikai és szabványossági megoldhatóságok keretein belül – igény szerint variálhatók, mind azok méretét, teljesítményét, fényforrását, színét, stb. tekintve.

Jelenleg ezt az üzletünket “Bemutató terem”-ként üzemeltetjük, előre egyeztetett időpontban
szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Partnereink