Cégünkről – MICRO-LICHT Világítástechnikai Stúdió

Cégünkről – MICRO-LICHT Világítástechnikai Stúdió

Cégünk a MICRO-LICHT Világítástechnikai Stúdió Kft 1991-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú, világítótestek tervezésével, gyártásával foglalkozik. Szakembereink szakmai előélete azonban 1987-re nyúlik vissza. Székhelyünk Kecskemét, ahol gyártóüzemünk, és egyik kiskereskedelmi üzletünk is üzemel. Főleg egyedi, exkluzív termékeket gyártunk és forgalmazunk, melyeket igyekszünk ennek megfelelő környezetben bemutatni. 2003 szeptemberében megnyitottuk Budapesti Stúdiónkat is, ahol szintén szeretnénk szakmailag igényes, szép és a világítástechnikában minden igényt kielégítő, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.
Ideológiánk – A lámpa is lehet ékszere életünknek.
Küldetésünk: Őrizzük meg a manufaktúrális gyártás hitét, szépségét, a magyar szakemberek tudása, akarata, alkotóereje, kreativitása kivételes!

Lámpatesteinket részben magunk tervezzük, másrészt pedig építész és belsőépítész kollégákkal közreműködve. Dolgoztunk és dolgozunk szállodákban, könyvtárakban, színházakban, tervezünk irodai világításokat, nem utolsósorban magánházak egyedi és standard igényeit elégítjük ki. Számunkra az egyik legfontosabb szempont, hogy a kivitelezés során a tervezettnek mindjobban megfelelő világítási megoldás készüljön. Sok esetben a belsőépítészetnek csak a külső megjelenést és az elérendő világítás jellegét kell megfogalmazni, ennek megfelelő műszaki megoldása már a mi feladatunk – amit mi legjobb tudásunk szerint megoldunk. Erre sokéves tapasztalatunk és lelkiismeretes munkánk a garancia. Természetesen felmerülő igény esetén vállaljuk az elkészült termékek helyszínen történő felszerelését, beüzemelését.Reméljük a megtekinthető referenciáink meggyőzik Önt is erről.

Elismeréseink:
Elismerő oklevél – Gödöllői Királyi Kastély 1995
Arany kulcs-díj: Beográd- belsőépítészeti kiállítás-2002,
Elismerő oklevél – Hajdúszoboszló Önkormányzat – kiváló termékekért – 2004
Emléklap- Szentes,önkormányzat-2006;
Emléklap – Magyar Szentek Temploma Bp
Elismerő oklevelek – Kiállítások – Kiváló termék – 3*;
Év managere – Kovács Imre – Micro-Licht Kft 2011

Ezúton szeretnénk meginvitálni Önöket Stúdióinkba, ahol személyesen is bemutatkozhatnánk. Előzetes egyeztetés után bármikor készséggel állunk rendelkezésükre.

Tisztelettel:
Kovács Imre és Kovács Imréné
ügyvezetők
MICRO-LICHT KFT

Partnereink