Egyedi lámpatestek gyártása

Egyedi lámpatestek gyártása

A Web oldalunkon bemutatott standard és egyedi termékek döntő többségét Cégünk tervezi, és gyártja. A tervezés során nagy segítséget kapunk Építész ill. Belsőépítész kollégáktól, melyet nagy örömmel fogadunk. Cégünk struktúrájából adódóan rugalmasan tudunk mozdulni a különböző feladatok elvégzésére. Hogy mindez megvalósítható legyen saját műhelyünkben egyedi, kézimunkán alapuló gyártás folyik.

A gyártás során az alapanyagokból kiindulva, azokat saját magunk dolgozzuk fel lakatos illetve forgácsoló műhelyünkben. Az általunk készített lámpatestek alapanyaga sárgaréz, szénacélok, rozsdamentes anyagok,de dolgozunk vörösréz, alu anyagokkal is. Technológiánkban megtalálhatók az öntvényfeldolgozások, kemény és lágyforrasztás, stb. A lámpatestek felületének csiszolását,
polírozását saját csiszoló műhelyünkben végezzük.

A felhasznált alkatrészek esetében csak jó minőségű, kipróbált gyártók termékeit építjük be. Jóllehet ezek “drágítják” a készterméket, de véleményünk szerint ez hosszútávon – mind biztonságban, mind biztonságos üzemelésben – mindenképpen megtérül.
Az elkészült majd felületkezelt alkatrészek összeszerelését műszerészeink végzik. A lámpatestek a szabványoknak megfelelő végellenőrzésen, bemérésen mennek keresztül.

Partnereink