Kecskeméti LámpaStúdió

Kecskemét
Kecskeméti üzletünk 1991 óta üzemel. 2001 augusztusában kialakíthattuk új bemutatótermünket a Jókai u. 16 szám alatt. Az üzlet jól megközelíthetõ, Budapestrõl a Kecskemét központjába bevezetõ út-utca jobb oldalán, többnyire kielégítõ parkolási lehetõségekkel. Az egyedi és exkluzív termékeket igyekszünk megfelelõ környezetben, magas színvonalú kiszolgálás mellett bemutatni.

Ezzel az üzletünkkel mindig is egy "Bázis-Stúdió"-t igyekeztünk létrehozni, ahol kolléganõink, kollégáink segítségével mindenki megkeresheti, ill. megtalálhatja a számára legkedvezõbb, legjobban tettszõbb, világítástechnikailag legmegfelelõbb fénytechnikai megoldást. Továbbra is várjuk Építész, Belsõépítész kollégák megkeresését, hogy együtt-gondolkozva oldhassunk meg szebbnél szebb feladatokat.

A gyártással való szoros kapcsolattartás, a vevõi igényekre való nagyfokú odafigyelés a biztosíték arra, hogy Önök teljes megelégedésére szolgájunk.Ne feledjék, a bemutatott termékek az egyedi igények szerint - természetesen a technikai és szabványosági megoldhatóságok keretein belül - igény szerint variálhatók, mind azok méretét, teljesítményét, fényforását, színét, stb. tekintve.

Címünk: 6000 Kecskemét, Jókai u.16.
Telefonok: 036-76/485-610, -76/508-564,
Telefon és Fax:036-76/325-279
E-mail: info@microlicht.hu,
eva.kovacsne@microlicht.hu,
kecskemet@microlicht.hu


K_map

Nyitvatartás: Hétfõ-Péntek:10 - 18 óráig
Szombaton:9 - 13 óráig
Máskor: Vevõi igény szerint

Tisztelettel :
Kovács Imre és Kovács Imréné
ügyvezetõk
MICRO-LICHT KFT