Egyedi gyártás

A Web oldalunkon bemutatott standard és egyedi termékek döntő többségét Cégünk tervezi, és gyártja. A tervezés során nagy segítséget kapunk Építész ill. Belsőépítész kollégáktól, melyet nagy örömel fogadunk. Cégunk struktúrájából adódóan rugalmasan tudunk mozdulni a különböző feladatok elvégzésére. Hogy mindez megvalósítható legyen saját műhelyünkben egyedi, kézimunkán alapuló gyártás folyik.

A gyártás során az alapanyagokból kiindulva, azokat saját magunk dolgozzuk fel lakatos illetve forgácsoló muhelyünkben. Az általunk készített lámpatestek alapanyaga főként sárgaréz, de dolgozunk vörösréz, alu, és igény esetén rozsdamentes acél anyagokkal is. Technológiánkban megtalálhatók az öntvényfeldolgozások, kemény és lágyforrasztás, felületi csiszolások, stb.

A felhasznált alkatrészek esetében csak jó minőségű, kipróbált gyártók termékeit építjük be. Jóllehet ezek "drágítják" a készterméket, de véleményünk szerint ez hosszútávon - mind biztonságban, mind biztonságos üzemelésben - mindenképpen megtérül.
Az elkészült majd felületkezelt alkatrészek összeszerelését müszerészeink végzik. A lámpatestek a szabványoknak megfelelő végellenőrzésen, bemérésen mennek keresztül.

muhely