Cégünkről

Cégünk a MICRO-LICHT Világitástechnikai Stúdió Kft 1991-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú, világítótestek tervezésével, gyártásával foglalkozik. Szakembereink szakmai elõélete azonban 1987-re nyúlik vissza. Székhelyünk Kecskemét, ahol gyártóüzemünk, és egyik kiskereskedelmi üzletünk is üzemel. Fõleg egyedi, exkluzív termékeket gyártunk és forgalmazunk, melyeket igyekszünk ennek megfelelõ környezetben bemutatni. 2003 szeptemberében megnyitottuk Budapesti Stúdiónkat is, ahol szintén szeretnénk igényes, szép és a világítástechnikában minden igényt kielégítõ, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.
Ideológiánk - A lámpa is lehet ékszere életünknek.

Lámpatestjeinket részben magunk tervezzük, másrészt pedig építész és belsõépítész kollégákkal közremûködve. Dolgoztunk és dolgozunk szállodákban, könyvtárakban, színházakban, tervezünk irodai világításokat, nem utolsósorban magánházak egyedi és standard igényeit elégítjük ki. Számunkra az egyik legfontosabb szempont, hogy a kivitelezés során a tervezettnek mindjobban megfelelõ világítási megoldás készüljön. Sok esetben a belsõépítészetnek csak a külsõ megjelenést és az elérendõ világítás jellegét kell megfogalmazni, ennek megfelelõ mûszaki megoldása már a mi feladatunk - amit mi legjobb tudásunk szerint megoldunk. Erre sokéves tapasztalatunk és lelkiismeretes munkánk a garancia. Reméljük a megtekinthetõ referenciáink meggyõzik Önt is errõl.

Természetesen vállaljuk az elkészült termékek helyszínen történõ felszerelését, beüzemelését.

Együttműködő partnerünk:
imago
IMAGO Lakberendező Stúdió
Cím: 1138 Budapest,Esztergomi út 22.
Tel: 06-1-349-1933
www.imagostudio.hu

Ezúton szeretnénk meginvitálni Önöket Stúdióinkba, ahol személyesen is bemutatkozhatnánk. Elõzetes egyeztetés után bármikor készséggel állunk rendelkezésükre.
Tisztelettel :
Kovács Imre és Kovács Imréné
ügyvezetõk
MICRO-LICHT KFT