Budapesti LámpaStúdió

Budapest
Budapesti üzletünket 2003 szeptemberében nyitottuk meg vásárlóink felé. Az eddigiekhez hasonlóan, Cégünk arculatát megõrizve alakítottuk ki bemutatóterünket a - VII. ker. Dózsa György út 40. szám alatt. Kollégáink itt is kellõ szakértelemmel állnak rendelkezésre.Szintén várjuk további Építész és Belsõépítész kollégák megkeresését, hogy megismerhessék Cégünket, lelkiismeretes munkánkat.
Elsõdleges célunk, hogy a belsõ terek a tervezett világítótesttel együtt mindinkább az Õ elképzeléseiknek megfelelõen valósuljanak meg. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a megfelelõ világítótest ma már nagyban kiemelheti a belsõépítészet mondanivalóját, lényegét.A helységekben szükséges és elégséges megvilágítási szint megtervezését, a lámpatestek technikai kialakítását, a megfelelõ mûszaki tartalmat mi biztosítjuk.A legfontosabb, hogy az készüljön el, amit a tervezõ megálmodott, és a kivitelezéskor ne kelljen kompromisszumokat kötni.

Üzletünkben megtalálhatók saját gyártású termékeink mellett más magas színvonalat képviselõ külföldi gyártók lámpatestjei is.

- Különleges kínálatban bemutatjuk az osztrák "Swarovski" cég kristálytermékeit, ill. az ezek felhasználásával készült lámpatestjeinket.
- A manapság még újnak számító száloptikás világítási megoldásokat is beépítésre kerültek.
- Alabástrom-búrás lámpatestek variációi, német gyártmányú - alabástrom utánzatú polikarbonát búrákkal.
- "Forgatható Médiablok" - amely a lakás egyszerre hasznos és mutatós bútordarabja lehet.

A gyártással való szoros kapcsolattartás, a vevõi igényekre való nagyfokú odafigyelés a biztosíték arra, hogy Önök teljes megelégedésére szolgáljunk.
Ne feledjék, a bemutatott termékek az egyedi igények szerint - természetesen a technikai és szabványosági megoldhatóságok keretein belül - igény szerint variálhatók, mind azok méretét, teljesítményét, fényforását, színét, stb. tekintve.

Címünk: 1071 Budapest, Dózsa György út 40.
Telefon és Fax: 036-1/321-8368
E-mail: info@microlicht.hu,
             direktor@microlicht.hu


Bp_map

Nyitvatartás: Időpont egyeztetéssel - Kedd-Szerda-Csütörtök 12 - 18 óráig
Szombaton: Zárva
Máskor: Vevõi igény szerint

Tisztelettel:
Kovács Imre és Kovács Imréné
ügyvezetõk
MICRO-LICHT KFT